SMAAKVOLLE EVENTS

Winter Wonderland Kerst bij MeeM

Neem plaats in ons prachtig in kerststijl gedecoreerde restaurant.

Plan je in december een gezellig etentje met collega's, vrienden,familie of jouw sportclub? Vanaf 10 december 2019 is MeeM volledig omgetoverd in een Winter Wonderland. MeeM Eten en Drinken verleend zich uitstekend voor een etentje met een (grotere) groep. Zo kun je vanaf 15 personen gebruik maken van onze sfeervolle achterkamer.Ook is het mogelijk om vanaf 45 personen het gehele restaurant te gebruiken. Hiervoor kun je in de maand december naast onze reguliere openingstijden ook op maandag en dinsdag reserveren. Uiteraard is het net als altijd mogelijk om met een kleiner gezelschap te komen eten. Denk er dan wel aan dat het handig is vooraf te reserveren!

MeeM Kerst Menu
Voor groepen hebben wij een speciaal aanbod.
We openen het menu met royaal opgemaakte planken met diverse voorgerechtjes van onze kaart. Als hoofdgerecht kunnen de gasten een keuze maken uit drie (door jou) voorgeselecteerde gerechten. Verrassend zullen je tafelgenoten opkijken als het dessert arriveert. Een smaakexplosie van heerlijke desserts van onze kaart! Natuurlijk ontbreekt onze populaire Snickerstaart hier niet!

Wij houden (bij voorkeur vooraf aangegeven) altijd rekening met allergieën en speciale wensen.

Heb je een ander idee of wens, of ben je benieuwd naar de menuprijs en of er op jouw gewenste datum nog plaats is? Wij beantwoorden je vragen graag via email, telefoon of inbox van onze Facebook of Instagram pagina's.

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way.

Kalender

Donderdag 5 december 2019
Sinterklaas
Geopend, reguliere kaart
Vanaf dinsdag 10 december 2019MeeM’s wonderland, volledige kerstsferen. Speciale groepsaanbieding
Di 24, woe 25 en do 26
Kerst
Gesloten
Di 31 dec
Oudjaarsdag
Gesloten
Woe 1 janu
Nieuwjaarsdag
Gesloten