SPONSOR MEEM! 

Spread your love like a fever

MeeM gaat de aankomende weken in verband met Covid-19 maaltijden verzorgen voor het zorgpersoneel in Rijnstate Arnhem. MeeM zorgt voor verse en gezonde maaltijden voor het personeel die door overbelasting ontzettend lange werkdagen maken. Met de aankoop van jouw voucher sponsor jij deze actie!!

Van iedere voucher die verkocht wordt gaat direct 20% naar de maaltijden voor het zorgpersoneel, jij behoudt je eigen voucherbedrag en MeeM doneert de marge aan deze actie! Met de aankoop van een voucher steek je MeeM een hart onder de riem in deze onzekere tijden. Ook is het mogelijk om een gift te doen, deze wordt voor 100% geïnvesteerd in de maaltijden voor het zorgpersoneel.

Tip: stuur diegene met wie jij graag binnenkort weer uit eten wilt een voucher! De vouchers worden verzonden in een mooie verpakking.

Betalingen kunnen voldaan worden middels IDEAL

KOOP EEN VOUCHER OF DOE EEN GIFT

Zelf is hij direct geraakt door de maatregelen die genomen zijn door Covid-19. Zijn geliefde zaak MeeM Eten en Drinken moest vorige week zondag binnen een kwartier gesloten worden. En voor hoelang dat weet niemand nog....

“Maar,(zo zegt Jens Blokland,29) er zijn natuurlijk mensen die het veel zwaarder hebben. Diegene die ziek zijn en hun familieleden. En ook het zorgend personeel wat dag en nacht klaar moet staan om het verschil te maken tussen leven en dood! Dat raakt mij erg”

Zijn neef Arriën Blokland,27 is één van die mensen en werkt in het Rijnstate op de spoedeisende hulp. “Ik wil graag in deze roerige tijden wat voor hem en zijn collega's doen. Het is belangrijk dat ze allemaal gezond en vers eten en ik wil hen minimaal één keer, maar veel liever een paar keer per week voorzien van een heerlijke gezonde maaltijd. Vanuit de keuken in zijn eigen restaurant kan hij veel maaltijden tegelijk bereiden.

Omdat MeeM zoals hierboven gezegd graag vaker wil koken voor het zorgpersoneel kun je dit initiatief steunen door te sponseren. Via Facebook of de website lees je hoe je een bijdrage kunt leveren.

‘Let een beetje op elkaar,
ik reken op u’

Kalender

zondag 12 april 2020Pasen, reguliere kaart
maandag 13 april 2020Pasen, reguliere kaart
zondag 10 meiMoederdag, shared dinner
zondag 21 juniVaderdag, Big burger time!
woensdag 24 juniMidsummer, cocktails, BBQ